Iedere kapper of kapster met ambitie droomt van een eigen salon. De Marna Hairclub kan jouw droom werkelijkheid maken. Begin je eigen salon en join the Marna Hairclub.

Kapsalons staan samen sterk: door gezamenlijk te adverteren, op te leiden en inkopen te doen, kunnen salons kosten reduceren en profiteren van de grote club. Bovendien worden cijfers vergeleken en weet je dus als Marna Hairclub precies hoe je ervoor staat.

De Marna Hairclub helpt je bij de financiering, het zoeken van locaties enĀ het inrichten en opstarten van een salon. Daarnaast begeleiden we je cijfermatig om de salon optimaal en gezond te laten groeien. Waar je in je eentje niet aan toe komtĀ helpt de Marna Haircluborganisatie en zo blijf je scherp! Bedrijfsblindheid is onmogelijk, omdat jij en je salon doorlopend geanalyseerd worden. De fee die je betaalt, verdien je terug met alle voordelen die een grote organisatie heeft.

Iedereen met ambitie en affiniteit met de Marna Hairclub kan vrijblijvend een gesprek aanvragen over de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op via info@marna.nl.