Werken bij Marna

Ben je enthousiast, gedreven en gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen? Bij de Marna Hairclub zijn er uitstekende carrièremogelijkheden. Als je komt werken bij een van onze salons, kun je jezelf ontwikkelen tot topstylist of zelfs een eigen salon beginnen. Bekijk onze vacatures om te zien waar jij bij de Marna Hairclub aan de slag kunt.

Naast de gebruikelijke functies zoals haarstylisten, junior stylisten en salonassistenten, kent de Marna Hairclub functies die erop gericht zijn de vaktechniek te verbeteren. Een extra uitdaging voor de ambitieuze kappers en kapsters.

Creative team

Onze meest creatieve medewerkers vormen samen het Creative Team. Dit team is verantwoordelijk voor de voor- en najaarmodelijnen. Er wordt geëxperimenteerd met vernieuwende knip- en kleurtechnieken die vervolgens in de salons kunnen worden toegepast. Het Creative Team gaat vooruitstrevend te werk: bij topkappers in binnen- en buitenland worden cursussen, opleidingen en trends gevolgd en getraind!

Kérastase-ambassadeurs

Iedere salon heeft een Kérastase-ambassadeur. Deze ambassadeur heeft als taak iedere medewerker in een salon op te leiden tot een Kérastase-adviseur met een uitstekende kennis van alle Kérastase-producten die in de Marna Hairclubsalons gebruikt worden.

Knipspecialist

De knipspecialist is in iedere Marna Hairclubsalon eindverantwoordelijk voor het totale knipniveau van de salon. De knipspecialist zorgt ook voor de invoering van nieuwe kniplijnen in de salon door middel van uitleg, training en begeleiding.

Kleurspecialist

De kleurspecialist is in iedere Marna Hairclub salon eindverantwoordelijk voor het totale kleurniveau van de salon. Ook zorgt de kleurspecialist voor het invoeren van de nieuwe kleurtechnieken in de salon via uitleg, training en begeleiding.

De filosofie van het bedrijf bestaat uit de drie ankerpunten Service, Vaktechniek en Motivatie. Open sollicitaties kunnen altijd worden gemaild naar info@marna.nl